Annuleringsvoorwaarden

13, 14 & 15 mei 2022

Annuleringsvoorwaarden

1.      Indien een Deelnemer om welke reden dan ook beslist om niet meer deel te nemen aan de Walk for KiKa - De Pieterpad Challenge, is teruggave van het inschrijfgeld, sponsorgeld en eventueel ander gemaakte kosten niet mogelijk. De organisatie adviseert deelnemers een annuleringsverzekering af te sluiten.
    
2.     In geval van annulering door de deelnemer voorafgaand aan het evenement zijn er met betrekking tot het sponsorgeld 2 opties:
a. Sponsorbedrag wordt in overleg met de Organisatie doorgeschoven naar een
volgende editie
b. Sponsorbedrag gaat naar KiKa ter financiering van haar doelen
    
3.     Als het Evenement onverhoopt door overmacht moet worden verplaatst naar een andere datum, is de Organisatie niet verantwoordelijk voor gemaakte kosten van de Deelnemers, waaronder het Inschrijfgeld en het sponsorgeld mocht de Deelnemer geen gebruik kan of willen maken van de geboden nieuwe datum. 

4.     Als het Evenement onverhoopt door overmacht moet worden afgelast, is de Organisatie niet
verantwoordelijk voor gemaakte kosten van de Deelnemers, waaronder het Inschrijfgeld en sponsorgeld. 

Deelnemersreglement

Deelnemen aan Walk for KiKa betekent dat je een arrangement hebt afgesloten en bij annuleren, ongeacht welke reden, geldt dat teruggave van het inschrijfgeld niet mogelijk is. Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@walkforkika.nl of bel op 088-3665418.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen