Meld je aan als vrijwilliger!Kunnen wij op jou rekenen?

Dankzij vrijwilligers kunnen de wandelaars hun prestatie leveren, beleven ze een geweldig weekend én halen we met elkaar heel veel geld op voor KiKa. Eten en drinken wordt verzorgd en natuurlijk een leuk aandenken aan KiKa! 

Help jij mee om van Walk for KiKa - De Pieterpad Challenge een groot succes te maken? 

Waar kan jij bij helpen?

Verzorgingsposten


Op de route staan is ontzettend leuk. Jij zorgt ervoor dat de wandelaars wat te eten en te drinken geeft. En vergeet ze ook niet aan te moedigen!

Start en Finish


Een geweldige belevenis! Je begeleidt de start in groepen en zorgt ervoor dat er een welverdiende badge bij de finish klaar ligt. Met wie kom jij ons helpen?

Masseur


Jij zorgt ervoor dat de deelnemers even helemaal tot rust kunnen komen. Heb jij ervaring met het masseren van mensen? Schrijf je dan in als vrijwilliger en help mee!

Bouwploeg


Beschik jij over een portie spierballen? Dan kunnen wij jou goed gebruiken! Tijdens het wandelevenement help jij bij het opzetten van de tenten en het gezellige kampement voor de avondbriefing.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen